Onze diensten

Projecten

Ben jij bezig vanuit je organisatie met het opzetten van verschillende projecten waarbij je de jeugd wilt bereiken of heb jij hulp nodig bij het zoeken van financiering en netwerk voor jouw projecten. 

 

Prest Social helpt jou bij het opzetten en organiseren van projecten die de jeugd en de maatschappij een stukje beter kunnen maken. Ben jij nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat het ons weten!

Aan de slag met de beste projecten?

Youth Proof advies

Ben jij bezig met vraagstukken binnen jouw organisatie of ben jij opzoek naar iemand die jou kan voorzien van advies als het gaat om het betrekken van de jeugd.

 

Prest Social geeft advies over onderwerpen, waarbij de jeugd nog stem heeft. Ook bij activiteiten waar je de jeugd wilt bereiken om het verschil te kunnen maken met jou organisatie.

Advies nodig?

Trainingen & Workshops

Wil jij de jeugd iets bijbrengen en hen helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling? Zoek jij iemand die affiniteit heeft met de jeugd en workshops en trainingen op maatwerk kan maken?

 

Prest Social ontwikkelt trainingen & workshops die daadwerkelijk iets kunnen bijdragen aan de jeugd en hun persoonlijke ontwikkeling. Ook waar er begeleiding nodig is om de jeugd een stap te laten ondernemen naar toekomstperspectief. 

Impact vergroten bij de jeugd?

Het verschil wordt gemaakt!

Prest Social maakt al jaren impact met diverse projecten en activiteiten voor de jeugd. In samenwerking met verschillende organisaties zetten wij onze expertise in om anderen te ondersteunen en helpen. 

Wij geloven in het concept dat iedereen een puzzelstuk is om het complete plaatje te creëren voor de jeugd van nu en de toekomst. Dit laten wij al jaren duidelijk naar voren komen in de impact die wij realiseren

5 jaar ervaring

Tevreden klanten

Flexibele impact

Doorzettende Support

Met dank aan onze partners: